Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Cruelty free

Cremă de corp

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Cremă de corp

Crema de corp este produsul ideal pentru hidratarea, hrănirea și calmarea optimă a pielii uscate sau iritate a corpului. Aplicarea cremei de corp este o plăcere pentru pielea uscată sau tensionată, care va absorbi crema cu entuziasm, mai ales după baie sau duș. Cremele de corp luptă împotriva semnelor de îmbătrânire, întinzând și netezind pielea. Compoziția bogată asigură hidratarea și nutriția, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea, pielea rămâne suplă, moale, confortabilă și învelită într-un voal plăcut, parfumat.

Elizabeth Arden, Dolce & Gabbana, Chanel, NUXE, Guerlain sau Christian Dior se numără printre cele mai bune branduri, completează parfumurile și păstrează parfumul preferat pe piele. Unul dintre cele mai renumite parfumuri, Chanel N ° 5, este completat de o crema de corp cu același nume, la fel ca și parfumul Christian Dior J'adore, un simbol al feminității absolute.

Există, de asemenea, o gamă largă de creme pentru copii care ameliorează iritarea pielii, sunt liniștitoare și hipoalergenice și nu conțin PEG, parabeni sau nichel (de exemplu, cremele mărcii Frais Monde). Ele conțin adesea uleiuri rare și extracte naturale. Toate cremele de corp se aplică pe pielea uscată și curată.

Crema de corp este un gest de frumusețe esențial în rutina zilnică de frumusețe care va păstra suplețea și sănătatea pielii. Alegeți crema de corp care se potrivește cu tipul dvs. de piele.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest