Burberry Weekend For Men Apă de toaletă pentru bărbați 100 ml

În stoc   |  (ID: 260)
140,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Weekend-ul este un moment destinat relaxării, este un timp care vă aparține doar vouă. Uitați de muncă și răsfățați-vă în momente pline de un confort nesfârșit cu apa de toaletă Burberry Weekend For Men. Introdus în 1997, parfumul este o esență delicioasă care vă va face zilele de relaxare mai plăcute. Descoperiți formula sa unică.

Parfum proaspăt, verde pentru bărbați

Acordurile răcoritoare care vă mângâie și vă parfumează pielea sunt rezultatul mirosului de lămâie, bergamotă și mandarină, care se combină cu aroma exotică de pepene galben și ananas dulce. Stratul de mijloc al parfumului este parfumat cu mușchi, ce va transportă în mijlocul pădurii și vă aminteste de pacea mereu omniprezentă și de cântecul liniștit al păsărelelor. Parfumul de mușchi este însoțit de note de iederă și îmbibat cu miere aurie și dulce. Mierea este, de asemenea, un ingredient cheie al parfumului și, împreună cu lemnul de santal cald, ambergrisul și moscul senzual, completează o compoziție unică de weekend. Este timpul să vă relaxați, răsfățandu-vă cu apa de toaletă Burberry Weekend For Men.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 3x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 3x review

Review 3x


Recenzie client - Compari.ro

I know the product.

  • When it comes to perfume, I am the jealous type. I want only me to have that smell so I will not recommend to anyone else.
Recenzie client - Compari.ro

bun

Recenzie client - Compari.ro

OK


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest