Obține o cremă de mâini la comenzi Marc Jacobs!

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Sport Apă de toaletă pentru bărbați 100 ml

1x

Descrierea produsului

Parfumul picant de citrice Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport este adaptat bărbaților sportivi care caută arome proaspete și elegante. Compoziția parfumată, care este adeptul predecesorului popular al lui Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme*, își inspiră magia naturii, a fost lansată în 2012. Parfumul este înfășurat într-o sticlă simplă cu un capac gri.

Aromă picantă cu citrice

Simțiți-vă energia pentru fiecare zi nouă și simțiți atmosfera pe care o experimentați în timpul sportului, vă duceți departe de valul succesului, adrenalinei și bucuriei jocului. Cu acordurile introductive, veți simți prospețimea, care este reprezentată de bergamotă suculent. Inima parfumului este reprezentata de combinatia dintre alune si aroma animala a pielii. Natura seducătoare nu este negată nici de acordurile de bază care leagă lemnul de cedru cald și vetiver.

Găsiți echilibrul dintre eleganță și stil sportiv cu parfumul unic de apă de toaletă pentru bărbați Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport, care va deveni un accesoriu ideal pentru utilizare de zi cu zi.

Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Teodor

L am comandat, a venit impachetat corespunzator, original 100%, acelasi miros ca si cele cumparate din strainatate, pretul la promotie foarte bun, felicitari Parfimo, super. Recomand cu incredere, multumesc

  • Original
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: