Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Volum
-

Protecție antibacteriană

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Protecție antibacteriană

Știați că gelurile antibacteriene de mână vor elimina până la 99,9% din bacterii și viruși fără a folosi apă? Ele sunt excelente pentru călătorii, dar și pentru un sentiment de igienă după folosirea toaletei sau înainte de mese. Gama de geluri antibacteriene este produsă într-un pachet practic mic, care vă permite să le purtați tot timpul cu voi. Se potrivesc chiar și în cea mai mică geantă sau buzunar.

Protejarea întregii familii de pericolul invizibil

Pe piață există geluri antibacteriene pentru femei, bărbați, unisex și copii. Aceste distrugătoare eficiente de bacterii și virusuri vă vor proteja întreaga familie de pericolul invizibil. Le puteți aplica cu ușurință — pur și simplu aplicând pe mâini. Nu aveți nevoie de apă, săpun sau prosop. Dacă doriți să aveți mâini curate imediat chiar și în condițiile dificile ale unei vacanțe exotice, puteți să vă bazați pe gelurile antibacteriene!

Geluri antibacteriene cu eficiență dovedită The Body Shop

Gelurile antibacteriene fac parte, de asemenea, din cosmeticele britanice de îngrijire naturală de la The Body Shop, care nu sunt testate pe animale și oferă ambalaje 100% reciclabile. Acestea sunt disponibile cu parfum de lămâie, grapefruit, nucă de cocos sau căpșuni. Dar acesta este doar un bonus suplimentar plăcut — principalul lucru este că aveți mâini curate toată ziua și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bolile bacteriene și virale transmise în acest fel.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest