Fard

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Fard

Când vine vorba de expresia feței noastre, forma și culoarea sprâncenelor joacă un rol major. În timp ce sprâncenele nearanjate pot adăuga câțiva ani în ochii altora, dacă sunt îngrijite cu dragoste, sprâncenele ne vor ajuta să avem un aspect vital, relaxat și plăcut. Alegeți din selecția noastră de farduri pentru sprâncene și vopsiți sprâncenele până la perfecțiune!

Arătați perfect datorită fardului de sprâncene

Una dintre cele mai fierbinți tendințe în aranjarea sprâncenelor este în prezent o gamă largă de farduri diferite pentru sprâncene. Aplicarea lor este incredibil de ușoară și oferă sprâncenelor un aspect absolut natural. Acestea vor fi apreciate de make-up artiștii profesioniști și femeile cărora le place să se aranjeze în fiecare zi, dar și de începătorii absoluți în ale machiajului.

Cum se alege fardul pentru sprâncene

Alegeți culoarea fardului de sprâncene în funcție de nuanța părului, dar asigurați-vă că tonul ales se potrivește bine cu pielea. Încercați să alegeți o nuanță cu unul până la două tonuri mai deschise decât părul. Apoi, veți putea să desenați sprâncenele în mai multe straturi, fără a le face excesiv de închise. Odată ce încercați fardul de sprâncene, îl veți iubi imediat.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest