Filtrați setările
Gen Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Natural
Cruelty free

Ulei de buze

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Ulei de buze

Răsfățați-vă buzele cu un ulei special care îngrijește delicat pielea buzelor într-un mod special și poate înlocui cu ușurință luciul sau rujul de buze. Un avantaj comun al uleiurilor de buze este compoziția lor naturală și ingredientele care răsfăță pielea delicată a acestei părți distinctive. Orice fel de ulei ați alege transparent sau colorat , întodeauna veți atrage privirile celor din jur.

Ce proprietăți au uleiurile de buze?

Uleiurile de buze hidratează, hrănesc, înmoaie, protejează sau colorează plăcut. Oferă volum instant buzelor și nu lasă o peliculă grasă . Pe termen lung, reduc apariția liniilor fine și a ridurilor de pe pielea buzelor, dar și în jurul lor. Unele uleiuri pot fi ușor parfumate.

Pentru rezultate vizibile este importantă aplicarea regulată

Aplicați uleiul de buze înainte sau după aplicarea unui ruj sau ori de câte ori doriți. Produsul este de obicei similar cu un luciu de buze lichid și are o pensulă sau un aplicator inclus. De exemplu, foarte populare sunt uleiurile de buze de la brandurile Gabriella Salvete sau Clarins. Datorită dimensiunilor lor acestea pot fi purtate oriunde, chiar și în cea mai mică geantă de mână sau buzunar.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest