Filtrați setările
Natural
Gen
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Vârsta pielii
Factor de protecție solară SPF
Cruelty free

Ser de ochi

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Ser de ochi

Când pielea din jurul ochilor începe să pară mai obosită și prezintă semne de îmbătrânire prematură, pe lângă crema și gelul de ochi, ar trebui să începeți să folosiți și un ser de ochi! Ingredientele concentrate ale acestui produs cosmetic vor reda pielii un aspect tineresc de lungă durată . Printre ingredientele active veți găsi acid hialuronic, peptide, vitamine, alge marine si cofeină ...

De ce să folosiți un ser pentru ochi? Pentru a obține o piele fără riduri și cearcăne.

Un ser pentru ochi bine ales hidratează intens pielea, îmbunătățește elasticitatea, netezește ridurile fine, reduce umflăturile și cearcănele de sub ochi, hidratează și regenerează pielea. Unele seruri au efect antirid iar altele sunt concepute împotriva cearcănelor . Alegeți pe cel potrivit pentru dvs., în funcție de vârsta sau de problema specifică. Avantajul serului de ochi este ambalajul practic , ideal pentru a fi folosit în călătorii.

Cum se utilizează corect serul de ochi?

Serul de ochi trebuie tapotat ușor în piele cu ajutorul degetelor sau masat cu un aplicator. De obicei se folosește seara înainte de aplicarea cremei hidratante, astfel încât ingredientele active si hrănitoare să poată acționa pe timpul nopții. Cu ajutorul acestui ser pentru ochi, vă veți trezi dimineața cu un aspect luminos și o nouă poftă de viață.

Cu toate acestea, există și seruri de ochi care se folosesc dimineața, reducând semnele de oboseală . Tot așa se aplică sub ochi, înaintea de aplicarea cremei de ochi, a fondului de ten sau a corectorului. Folosirea unui ser vă va ajuta să economisiți timp deoarece nu va mai fi nevoie să folosiți o cantitate mare de corector. Anumite persoane aleg să folosească acest tip de produse doar în unele perioade ale anului, iar astfel merită să investească în produse mai eficiente.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest