Filtrați setările
Natural
Gen
Brand
Pret
-
Volum
-
Vârsta pielii
Cruelty free

Mască de ochi

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Mască de ochi

De la vârsta de aproximativ 20 de ani se pot observa semne de îmbătrânire pe pielea subțire și sensibilă a ochilor, cum ar fi: deshidratarea pielii, linii fine, riduri, pierderea elasticității, umflături și cearcăne . Și ce să mai spunem de vârsta de 30, 40, 50 de ani .. Odată cu vârsta se vor mai adăuga și alte semne precum pleoape căzute, iritabilitate și alte semne vizibile de oboseală , iar din păcate acestea vor fi vizibile chiar dacă ați dormit suficient.

Folosind măști speciale veți întineri și ilumina zona ochilor!

Din fericire, produsele cosmetice avansate din ziua de astăzi vin cu o soluție eficientă. Pe lângă cremele și gelurile pentru ochi, puteți include în rutina dvs. și măști pentru ochi . Aceste produse cosmetice intense se caracterizează prin utilizare plăcută și rezultate excelente - redau fermitate pielii, hidratează profund, răcoresc, reîmprospătează, reduc liniile fine și ridurile . Unele chiar ameliorează stresul și pielea încordată a ochilor . Pur și simplu redau un aspect jovial pielii și cu siguranță sunt foarte utile. Printre ingredientele active ale măștilor pentru ochi veți găsi extracte de alge marine, acid hialuronic, vitamina E ...

Cum se folosesc măștile pentru ochi?

Măști anatomice care copiază forma ochilor se aplică pe piele iar după îndepărtarea foliei protectoare se lasă să acționeze o vreme. Ulterior restul produsului trebuie șters, îndepărtat sau masat în piele. Un efect similar veți obține cu măștile pentru ochi peel-off . Există de asemenea măști pentru ochi sub formă de creme , care se aplică pe piele de mai multe ori pe săptămână sau chiar zilnic și se lasă să acționeze până la absorbție. Păstrați un aspect proaspăt și tineresc a zonei ochilor cu o mască pentru ochi aleasă cu atenție . Cele mai populare branduri sunt Gabriella Salvete, Pilaten și Garnier.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest