Clame de păr

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Clame de păr

Nu știți cum să gestionați veșnic rebel? Vreți o coafură fantezistă care rămâne la fel seara, ca dimineața după coafare? Una dintre modalitățile de a realiza această idee este utilizarea ondulatoarelor de păr rafinate. Vă oferim o varietate de opțiuni — clema poate ține o coadă de cal tradițională în loc de o bandă de cauciuc, dar puteți modela și cocuri de vis și coafuri aparent complicate, împletite. Când vă răsfățați cu un instrument la îndemână, imaginația poate zbura la înălțimi infinite...

Selecție largă de cleme pentru păr

Înlocuiți benzile de cauciuc pentru păr cu piepteni originali! Disponibili în mai multe forme, dimensiuni, culori și modele. Depinde de dvs. dacă alegeți un suport clasic, potrivit pentru școală și birou, sau un suport decorativ distinctiv, cu care veți fi imediat în centrul atenției. Datorită varietății de modele, suportul se adaptează cu ușurință la ținuta curentă.

Doar prinde-ți părul și gata

Încercați, de exemplu, mini, midi și maxi patentată Linziclip clemele de păr a căror pene și forma camuflabilă vă vor ține părul strâns fără a aluneca și îl vor susține toată ziua. Cu Linziclip totul este ușor. Mai întâi pieptănați părul, apoi răsuciți-l sau obțineți coafura dorită, cu cealaltă mână apucați clema, deschideți și fixați părul cu ea. Asta e tot - chiar și domnișoarele, tații și bunicii se pot descurca. Creația ta incredibilă din păr admirată de toată lumea.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest