Uscătoare de păr

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Uscătoare de păr

Uscătoarele de păr sau cele de coafat nu doar că usucă rapid părul după spălare, ci vă permit să obțineți coafura dorită. De exemplu, difuzorul, un accesoriu special al uscătorului de păr, asigură o îngrijire eficientă a părului ondulat și creț la uscare. Uscătorul de păr cu ionizare garantează protecția părului în timpul procesului de uscare.

Pentru ce ar trebui să aleg un uscător de păr?

Alegeți un uscător de păr în funcție de puterea sa, controlul temperaturii, viteza aerului, accesoriile adăugate și caracteristicile speciale. De exemplu, Bio Ionic Traveldryer este un uscător de păr popular care adaugă strălucire părului, în timp ce îl hidratează și îl netezește. Cu toate acestea, în cazul uscătoarelor de păr de călătorie, trebuie să vă așteptați la o putere mai mică.

Protejați-vă părul de temperaturile ridicate

Folosiți întotdeauna produs de styling pentru protectie termică înainte de călcat, ondulat și uscarea mai pretențioasă a părului pentru a vă proteja în mod fiabil părul și a preveni deteriorarea acestuia. Produsele de styling profesionale excelente sunt aduse pe piață de Wella, Tigi, Revlon Professional, L'Oréal Professionnel și Schwarzkopf. Acestea conțin ingrediente protectoare și nutritive, iar unele dintre ele chiar fixează coafura.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest