Cremă modelatoare

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Cremă modelatoare

Vrei un păr sănătos, frumos și strălucitor? Acum aveți la îndemână produse cosmetice speciale, cum ar fi crema populară de styling Kallos Cosmetics KJMN Shine Hair Cream. Acesta vă va modela perfect coafura și, în plus, îi va da o strălucire mătăsoasă. Compoziția ușoară a cremei va întări firul de păr, va preveni despicarea vârfurilor și, în același timp, nu va încărca părul, astfel încât acestea vor deveni mai voluminoase. Se aplică uniform pe părul uscat, pe întreaga lungime.

Creme de păr pentru toată lumea

De asemenea, cuprinde creme pentru părul problematic. Poate că produsul TOP va fi pentru dvs. crema pentru pieptănarea părului normal și slab L'Oréal Professionnel Source Essentielle Daily Detangling Cream. Hidratează și hrănește părul în profunzime, conține până la 99% ingrediente naturale și vegane și 0% siliconi. Se aplică pe părul spălat și uscat cu prosop și, după un minut de acțiune, se clătește bine. Sau răsfățați-vă cu crema hidratantă de păr BB Schwarzkopf BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick.

Cele mai vândute creme de păr

Cele mai bune creme de păr — cel puțin în funcție de prioritățile clienților noștri — sunt fabricate de Kallos Cosmetics, Revlon Professional, Schwarzkopf și L'Oréal Professionnel. Produsele TOP includ crema cu memorie excelentă de styling și fixare foarte puternică de la Farouk Systems sau marca de cremă de păr DEAR BARBER, care reflectă cele mai bune tradiții englezești și nu-și testează produsele pe animale.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest