Placă de păr

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Placă de păr

Plăcile de păr sunt un ajutor eficient pentru coafarea părului. Indreptarea părului aduce rapid efectul dorit al părului perfect drept. Unele placi termice sunt, de asemenea, potrivite pentru părul ondulat datorită formei rotunjite.

Cum să alegi o placă de păr?

În prezent, există o gamă largă de plăci de păr pe piață, care variază nu numai în ceea ce privește designul, producătorul și prețul, dar și în alte aspecte diferențiatoare. Foarte importantă este suprafața lor și dimensiunea acestora. Un alt criteriu de selecție ar trebui să fie și posibilitatea alegerii temperaturii. Părul este expus la temperaturi foarte ridicate în timpul procedurii, de aceea este recomandat să aplicați un produs anti-termic înainte de întinderea părului cu placa.

Suprafața plăcii

Puteți alege din mai multe materiale ale suprafețelor, care diferă prin proprietățile lor. Materialele de calitate includ teflon, ceramică, turmalină, ceramică de sticlă și marmură. Cea mai bună calitate include fierul care combină mai multe straturi protectoare de suprafață, ar trebui să evitați suprafețele de fier care vă deteriorează părul.

Dimensiunea plăcii

Selectați dimensiunea în funcție de modul de utilizare a produsului. Când îndreptați, munca dvs. va fi accelerată de suprafețe mai late, în timp ce cele mai înguste sunt potrivite pentru ondularea părului.

Temperatura plăcii

Alegerea setării temperaturii părului este, de asemenea, foarte importantă. Ar trebui să ai întotdeauna mai multe temperaturi de unde să alegi. Cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât este mai mică deteriorarea părului. Temperatura ideală este determinată de tipul de păr. Pentru părul fin, sunt recomandate cele mai scăzute temperaturi între 100 și 130 de grade. Dacă aveți părul mai puternic și gros, puteți alege temperaturi mai ridicate.

Caracteristici speciale

Unele plăci au, de asemenea, caracteristici speciale, cum ar fi tratarea părului cu un balsam special în timpul procedurii sau intensificarea strălucirii părului.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest