Creme și loțiuni parfumate

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Creme și loțiuni parfumate

Creați în jurul vostru o aură de parfum fermecător datorită cremei parfumate! Acest tip de parfum, împreună cu parfumul solid sau gel, este o alternativă la apele de toaletă și parfumate. Cu siguranță veți obține atât o gamă largă de amestecuri parfumate, cât și ambalaje inovatoare. Cremele parfumate își vor găsi locul chiar și în cele mai mici genți de mână.

Formă foarte practică de accesoriu de parfum

Crema parfumată este întotdeauna la îndemână și aplicată pe piele într-o clipă. Pentru a atinge intensitatea maximă a parfumului, aplicați crema parfumată pe așa-numitele puncte de puls — încheieturi, gât, decolteu, coate și genunchi...

Încercați marca L'Occitane

Cremele parfumate conțin ceară naturală și unt cu amestec de uleiuri aromatice. Acestea sunt produse, de exemplu, de marca franceză L'Occitane, renumită pentru produsele cosmetice pentru piele și corp, fabricate din ingrediente naturale și netestate pe animale. Găsiți un parfum care vă va accentua personalitatea, fie sub formă de apă de toaletă, apă parfumată sau cremă parfumată. Un mic cadou parfumat îi veți mulțumi cu siguranță și pe cei dragi.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest