Gel parfumat

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Gel parfumat

Gelul parfumat este un accesoriu plăcut de parfum sub forma unui tub practic sau a unei mingi pe care îl poți purta cu tine tot timpul. Ca și apa obișnuită parfumată sau de toaletă în flacoane de sticlă, gelurile parfumate oferă o varietate de parfumuri și design inovator. Avantajul lor este compoziția naturală: de obicei nu conțin alcool, parabeni sau sulfați, astfel încât acestea să nu vă irite pielea. Cu toate acestea, pentru unele femei, parfumul gelurilor parfumate poate părea mai puțin pronunțat.

Cum se utilizează parfumul gel

Gelurile parfumate, în special sub formă de roll-on, au un ambalaj mai mic, sunt aplicate rapid și absorbite, făcându-le ideale pentru călătorii. Gel parfumat se aplică pe punctele pulsului pielii, fie direct din ambalaj, fie cu degetul. Utilizați pe încheietura mâinii, fosa cotului, gât sau decolteu - locuri în care componentele parfumului sunt eliberate treptat datorită căldurii corpului. Unele geluri parfumate conțin agenți de îngrijire, cum ar fi untul de shea sau vitamina E, astfel încât acestea să înmoaie și pielea. Forma de gel garantează o mai bună penetrare a componentelor nutritive în piele.

Noutăți în forme de parfum

Cele mai comune forme de parfum includ apa de colonie (Eau de Cologne) cu 3 -5% parfumuri, apa de toaletă (Eau de Toilette): 4-8%, apă parfumată (Eau de Parfum): 8-15% și parfum (extract): 15–30 %. În plus față de acestea, stilul de viață agitat actual a necesitat, de asemenea, un pachet mai practic de accesorii de parfumuri, inclusiv parfumuri solide, creme parfumate sau geluri parfumate. Producția lor este adesea realizată de branduri noi, de exemplu vegane, precum și de producători tradiționali — L'Occitane, Chloé, Dermacol și alții.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest