Extract de parfum

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Extract de parfum

În industria cosmetică din ziua de astăzi, unde perfecțiunea și excelența sunt în mod constant căutate, categoria de parfumuri Perfume Extract (cunoscut și sub numele de Extrait de Parfum sau Parfum Pur) ocupă un loc special. Această formă de parfum reprezintă cea mai concentrată și mai intensă versiune de parfumuri disponibilă pe piață.

Caracteristicile categoriei de parfumuri Extract de parfum

Extractul de parfum (Extrait de Parfum) reprezintă esența parfumeriei. Acesta conține cea mai mare concentrație de esențe aromatice, de obicei între 20% și 40%. Această concentrație ridicată face ca parfumurile din categoria Extrait de Parfum să fie mai puternice și să reziste mai mult timp pe piele. Spre deosebire de Eau de Parfum sau Eau de Toilette, care pot conține mai mult alcool și apă, Extrait de Parfum maximizează profunzimea și nuanța fiecărei esențe, rezultând o experiență olfactivă mai distinctă și mai complexă.

Prin ce se deosebește Extract de Parfum de alte categorii de parfumuri?

Parfumurile obișnuite, cum ar fi Eau de Toilette, oferă o concentrație mai ușoară de esențe (de obicei între 5% și 15%) și sunt adesea potrivite pentru o ținută casual. Un extract de parfum este ca o bijuterie de parfum. Aroma sa bogată și profundă poate rezista toată ziua și până noaptea, fără a mai fi nevoie de o reaplicare. Această categorie nu se referă doar la parfumul de lungă durată, ci și la profunzimea și complexitatea acestuia, care poate continua să se dezvolte și să se schimbe cu fiecare oră de purtare.

De ce să alegeți Extrait de Parfum?

Un extract de parfum este perfect pentru ocazii speciale sau oricând doriți ca parfumul dumneavoastră să fie memorabil. Acest tip de parfum este adesea văzut ca o alegere mai luxoasă și mai personală. Acest lucru se datorează capacității sale de a conține esențe care pot fi rare și exotice, oferind purtătorului o experiență unică și distinctivă. Din cauza concentrației și calității sale, Extrait de Parfum tinde, de asemenea, să fie mai scump decât parfumurile obișnuite, dar prețul său reflectă unicitatea și permanența sa.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest