Obțineți transport gratuit la comenzile din brandul HUGO BOSS!

Esență de parfum

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Esență de parfum

Vrei să te simți ca o vedetă în fiecare moment? Lăsați-vă conduși de Essence de Parfum, parfum pur, parfum concentrat de lux pentru momente solemne și personalități care nu se tem să iasă în evidență din mulțime. Acesta va face apel la persoana care pariază pe excepționalitate atunci când aleg un parfum. Essence de Parfum este, de asemenea, un cadou potrivit **pentru o doamnă elegantă pentru o ocazie specială, cum ar fi o zi de naștere sau o aniversare de nuntă.

Clasificarea Essence de Parfum

Essence de Parfum concentrează parfumuri mai rare decât de obicei. În general, parfumurile conțin 16 -30% compoziție de parfum în alcool concentrat și sunt mai puternice decât apele parfumate (Eau de Parfum, 8 -15%), să nu mai vorbim de apele de toaletă (Eau de Toilette, 4 -8%). Essence de Parfum se remarcă cel mai bine în sezonul rece și în ocazii sociale. Sub forma unei picături celebre în spatele urechii, poate fi purtat frumos chiar și în timpul zilei...

Recomandări pentru Essence de Parfum

Nu ar trebui să scape atenției dvs compoziția Essence de Parfum Christian Dior J´adore L´Or – parfumul popular J'adore înversiune mai puternică, seducătoare și, de asemenea, mai durabilă. Acesta este deschis de farmecul magic al iasomiei culese manual crescute în orașul francez Grasse, care se transformă încet în eleganța fasolei Tonka și a notei centrale de vanilie tahitiană. Baza afrodisiacă conține ambră, labdanum și patchouli. Acest Essence de Parfum de la faimosul brand francez Christian Dior va completa ținuta ta cu bijuterii de aur. Opera exclusivă este, de asemenea, Essence de Parfum Jean Paul Gaultier Classique – parfum floral oriental intens bazat pe combinația contrastantă de ghimbir fin înțepător și crema de vanilie cu frișcă. Totul este învăluit în lemn senzual de cașmir.

Transport:
Plată:
Certificate: