Apă de îngrijire

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Apă de îngrijire

Oh, ce cald e din nou... cum să faci față? Eau de Soin vă va ajuta, spray de hidratare pentru corp pentru a reîmprospăta și parfuma delicat întregul corp. În principal, vara reprezintă un ajutor real, care datorită concentrației scăzute de alcool nu se lipește. Pielea ta va fi frumos hidratată, sub un voal fermecător parfumat. Datorită Eau de Soin, nu vă veți simți lipicioasă, ci plăcut revigorată în arșița verii. Reîncărcați-vă cu energie, revitalizând corpul și mintea cu luxosul Eau de Soin!

Cum se foloseşte Eau de Soin?

Eau de Soin — îngrijirea apei — poate fi pulverizat din cap până-n picioare de multe ori pe zi și peste noapte. Textura sa ușoară creează imediat un văl ce vă înconjoară cu un miros divin, care este în același timp discret și nu deranjează oamenii din jur. Eau de Soin este, prin urmare, un excelent gadget cosmetic de vară pentru poșetă, pentru mijloacele de transport public, birouri, magazine, baruri, cafenele sau pentru plimbări în oraș.

Recomandări floral-citrice

Nu trebuie să ratați Eau de Soin Clarins Eau Ensoleillante, un parfum ușor pentru femei plin de ingrediente naturale care combină esențele parfumate cu energia plantelor bazată pe aromaterapie și fitoterapie. Nota centrală constă din ylang-ylang, garoafă, mimoză și mușețel. Parfumul florar-citrice este ideal pentru susținerea zilnică a vitalității. Portocaliul vibrant Eau de Soin de la renumita marcă franceză Clarins vă va revigora simțurile, vă va îmbunătăți starea de spirit și vă va ajuta să vă faceți mai bine treburile. Revitalizare cu Eau de Soin Lancome Aroma Blue sau Eau de Soin Lancaster, spray de corp fără alcool, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare la soare.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest