Accesorii decorative

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Accesorii decorative

Dintotdeauna femeilor le-a plăcut să se înfrumusețeze - ele accentuează anumite părți ale corpului și ascund altele. În acest scop sunt folosite diverse materiale naturale, culori, bijuterii și simbolistică, care poate fi religioasă sau de protecție. În zilele noastre, împodobirea feminină intenționată este mult facilitată de accesoriile decorative gata făcute. Inspiră-te din oferta noastră.

Opțiuni de accesorii decorative

Mai ales în perioada balurilor, carnavalurilor și festivalurilor, strasuri sclipitoare pentru lipirea pe față, corp și unghii, pe care trebuie doar să le desprindeți de pe foaie și să le lipiți la locul potrivit. O gamă de dimensiuni ale pietrelor de strasuri permite o varietate de modele. Veți aprecia, de asemenea, reutilizarea acestor accesorii decorative.

O altă opțiune de decorare atractivă este tatuajul temporar pentru corp. Accentul său este indicat de denumirea: Orient, Vacanță sau Petrecere. Aplicarea este din nou ușoară: îndepărtați folia protectoare și aplicați tatuajul pe zona dorită de piele uscată. Umeziți-l cu un jet de apă sau cu un burete îmbibat și țineți-l. De îndată ce învelișul protector începe să alunece, scoateți-l și lăsați tatuajul să se usuce.

Lasati-va unicitatea să strălucească

Alegând accesoriul decorativ potrivit îți vei pune în evidență farmecul, personalitatea și chiar apartenența la natură. Imaginația ta nu are limite, așa că poți folosi pietre strălucitoare pentru a-ți completa coafura de la balul de absolvire. Alteori, decorează-ți unghiile pictate cu stickere 3D... Și bucură-te de complimentele de la petrecere!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest