Reclamații și returnarea produselor

Ceva nu a fost în regulă? V-ați imaginat produsul achiziționat, altfel? Ne pare rău că produsul nu a fost conform așteptărilor dvs. Haideți să rezolvăm împreună reclamația sau returul dvs. rapid și fără griji inutile!

În unele cazuri se poate întâmpla ca valoarea estimată a bunurilor reclamate să fie mai mică decât costul transportului pentru trimiterea lor înapoi către noi. În acest caz, vă rugăm să contactați mai întâi departamentul nostru de relații cu clienții la numărul de telefon +4 031 229 7759 sau prin e-mail la adresa info@parfimo.ro.

Doriți să faceți reclamație sau retur?

Reclamație: Întodeauna ne străduim ca toate coletele sa fie cât mai bine ambalate pentru a ajunge la dvs. în siguranță, dar și așa se poate întâmpla să primiți un produs defect sau deteriorat. Soluția la această problemă este depunerea unei reclamații. De regulă, încercăm să rezolvăm cât mai repede posibil cererea dvs. astfel încât să fiți pe deplin satisfăcuți.

Retur: Ați primit un produs care este în stare perfectă, dar v-ați răzgândit între timp? În acest caz, puteți să trimiteți produsul retur în termen de 15 zile fără a ne oferi un motiv întemeiat  în cadrul retragerii din contractul de cumpărare.

În pașii următori, vom solicita informații detaliate de la dvs. care ne vor ajuta să grăbim întregul proces. În cele din urmă, veți primi un număr de cerere. Notați acest număr pe o hârtie și adăugați-l în colet alături de produse. Coletul puteți trimite fără ramburs la adresa:

#Numărul cerinței
Parfimo.ro (sediu Expandeco)
Str. Michelangelo, Nr. 25 
410431, Oradea, Jud. Bihor
Romania

Să începem. Cum doriți să procedați cu bunurile comandate?
 

Selectați alegerea dvs.

Dacă doriți să anulați o comandă nouă care încă nu a plecat din depozitul nostru, vă rugăm să nu folosiți acest formular de retur și să contactați departamentul nostru de relații cu clienții la numărul de telefon +4 031 229 7759 sau prin e-mail la adresa info@parfimo.ro.

Aveți nevoie de mai multe informații? Citiți întreaga întreaga procedură din secțiunea Reclamații și Retur.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: