Certificate

  1. Certificat Trusted.ro
  2. Certificat Magazin de încredere

                                                                                                  TRUSTED.ro certificarea magazinelor online

 

  Trusted.ro este un program naţional de certificare a magazinelor online. Acesta este un logo distinctiv acordat magazinelor online sau site-urilor profesionale care îndeplinesc standardele de calitate impuse de către proiectul TRUSTED.ro. Această marcă ajută magazinele online din România să vândă mai uşor în toată lumea. La Parfimo.ro toate produsele sunt pe stoc,pregătite de livrare în termen de 3-5 zile lucrătoare. 
 

 Programul Magazin de încredere funcţionează în beneficiul clienţilor, încurajând magazinele online să ofere servicii mai bune.
 Scopul acestui program este de a transmite experienţa celor care nu ştiu mai exact de unde să facă cumpărături, experienţele acelora care au achiziţionat deja produse de la noi.
 

  •  Magazinul primeşte feedback de la cumpărătorii reali
  •  Magazinul de încredere cere opinia doar acelor clienţi care au făcut realmente cumpărături de la noi. Acest lucru se realizează prin trimiterea unui chestionar la 10 zile de la efectuarea achiziției.
  •  Obiectivul nostru este de a minimaliza evaluările false şi de a obţine evaluări care să exceleze prin calitate.
  •  Magazinul primeşte feedback valoros din partea clienţilor. Chestionarul va arăta modul în care oamenii sunt mulțumiți de achiziție și ce ar sugera să se îmbunătățească în magazin.
  •  Magazinul online care obţine un număr corespunzător de recenzii pozitive ve primi un rating de "Magazin de încredere"
  •  Utilizatorii vor fi mult mai mulțumiți să cumpere de la un magazin online despre care au informații reale și relevante de la cumpărătorii existenți.
  •  Comercianții pot, de asemenea, să răspundă la comentarii și să își adauge propria părere, ceea ce duce la o clarificare mai completă a problemelor și la scăderea recenziilor negative.
  •  În primul rând, este necesar să obținem feedback obiectiv și fiabil cu privire la serviciile oferite și la calitatea acestora. În acest fel, putem minimiza orice experiență negativă de cumpărături.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest