Ardell

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand Ardell

De efectul de gene artificiale, dense și lungi, la care visează aproape orice femeie. Dar cum să facem cel mai bine? Soluția constă în genele artificiale ale companiei Ardell. Marca Ardell este printre primii producători din lume de gene artificiale, iar istoria sa datează din 1971. Marca Ardell a fost fondată de Arnold și Sydell Miller, care au câștigat clienți entuziaști după introducerea primului produs, iar marca s-a răspândit rapid în întreaga lume.

Ardell = genele perfecte

Ardell oferă nu numai gene adezive de înaltă calitate, ci și accesorii care sunt asociate în mod inerent cu frumusețea genelor false. Oferim adezivi, perii de înaltă calitate și perii pentru sprâncene. Îți dorești gene lungi fără sfârșit? Pariezi pe un volum periculos? Sau dorești un efect natural? Marca Ardell aduce o selecție largă de stiluri, poți ajunge gene autoadezive, mănunchi și mono. Majoritatea genelor din portofoliul Ardell** sunt realizate din păr uman și încântă dintr-o privire, fără să arate deloc a gene false.

Marca Ardell este celebră și la Hollywood

Marca Ardell, pe lângă clienții din întreaga lume, a fermecat și artiștii de make-up de la Hollywood, care nu pot ignora acest brand. Doriți să obțineți o privire captivantă care vor face picioarele să se împleticească? Pariați pe produsele Ardell.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest