Filtrați setările
Gen
Categorie
Brand
Pret
-
Tip de produs
Volum
-
Cruelty free

Mască de picioare

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Mască de picioare

Călcâiele crăpate vă dau bătăi de cap? După aplicarea măștii pentru picioare veți obține o piele hidratată, suplă și moale la atingere . Nu ezitați să includeți aceste produse cosmetice speciale în rutina voastră. Picioarele voastre merită o îngrijire specială, mai ales dacă purtați pantofi cu toc înalt sau petreceți mult timp în picioare.

Mască cosmetică sofisticată pentru îngrijirea picioarelor

Masca pentru picioare este excelentă deoarece asigură o hidratare rapidă și profundă picioarelor, regenerează pielea uscată și crăpată, înmoaie și netezește vizibil . Unele măști vă vor ameliora durerea acestora, vor răcori și reîmprospăta ** picioarele. Alegeți-o pe cea potrivită pentru dvs. - în funcție de cerințele specifice. Ingredientele active ale măștilor pentru picioare includ unt de shea, arbore de ceai, lavandă, extracte de citrice, mentă, cărbune activ, vitamine ...

Cum se folosește corect masca pentru picioare?

Maștile pentru picioare vine de obicei sub formă de șosete care sunt îmbibate cu ingrediente naturale benefice. Acestea se vor aplica pe picioarele curate și uscate de două ori pe săptămână și se vor lăsa să acționeze conform instrucțiunilor, un sfert până la jumătate de oră . Relaxați-vă și transformați această clipă într-un ritual plăcut ... După ce veți scoate șosetele, vă veți bucura de picioare hidratate, revigorate și moi la atingere. Efectul acestor măști pentru picioare de la brandurile Xpel, Gabriella Salvete sau Scholl va dura multe ore. Comandați-vă o masca pentru piciore online, de acasă!

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest