🎁 Cadou - Viktor & Rolf

Bentley Infinite Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
152,40 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Luxul, eleganța și sofisticarea se reflectă în parfumul apei de toaletă pentru bărbați, Bentley Infinite**, lansat în 2015. Parfumul, cu ingrediente parfumate atent selectate din inima naturii, vă va surprinde cu puterea contrastelor și designul sticlei din sticlă puternică de înaltă calitate și seamănă cu un cristal tăiat. Apa de toaletă este adaptată bărbaților care nu sunt străini la eleganță și care caută mirosuri proaspete și captivante.

Parfum elegant, proaspăt pentru bărbați

Tonurile introductive reprezintă interacțiunea plină de prospețime și masculinitate. Cu primul miros veți simți aroma caldă de cedru însoțită de accente răcoritoare de citrice și parfumul de lavandă, care poate încurca capul multor femei. Excepțional este, de asemenea, interacțiunea ascunsă în inimă. Așteaptă cu nerăbdare aroma unui smochin exotic ale cărui acorduri dulci contrastează cu notele picante de piper. În cele din urmă, corpul tău miroase a ambră autentică, patchouli și vetiver.

Descoperiți prospețimea și eleganța ascunse în spatele parfumului apei de toaletă Bentley Infinite pentru bărbați, care este perfectă pentru utilizare zilnic.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest