Boucheron Jaïpur Bracelet Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Respirați infuzia florală a apelor parfumate Jaipur Bracelet și lăsați-vă purtate într-un vis frumos de răsfăț și subtilitate. Parfumul romantic plin de flori a fost introdus în 2012, cu scopul de a captiva fetele și femeile sensibile, aflate în căutarea iubirii adevărate. Nu vă fie teamă să vă deschideți inima și să mergeți de-a lungul covorului de petale spre bărbatul visurilor voastre. Îmbrăcată într-un văl de apă de parfum Boucheron Jaipur Bracelet, el va cădea la picioarele tale!

Pentru o dispoziție pozitivă, apelați la o combinație introductivă spumantă de verbena și lămâie, un ton discret de violete și busuioc aromatic. Acest pod magic de flori este dominat de interacțiunea îmbătătoare dintre zambile și lăcrămioare angelice. Baza constă în esențe intense de iris și chiparos, care sunt încălzite de cașmir luxos.

Parfumuri proaspete ce vă răsfață, Boucheron Jaipur Bracelet sunt excelente pentru utilizare zilnică, având o aromă plăcută ce va dura ore în șir după aplicare. Tonurile sale pulverulente creează o amprentă foarte elegantă, care vă va face întotdeauna să vă simțiți ca o regină. Jaipur Bracelet este ca o grădină de flori scăldate în roua dimineții. Purtătoarea va fi mereu extrem de fermecătoare și încântătoare — un suflet romantic a cărui inimă înflorește după fiecare utilizare.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: