BOURJOIS Paris Rouge Velvet

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre produse BOURJOIS Paris Rouge Velvet

Marca franceză de cosmetice și parfumuri BOURJOIS Paris a fost înființată în 1863. Acest brand este unul dintre pionierii machiajului, este expert în lumea frumuseții, ține mereu pasul cu tendințele și știe exact ce au nevoie femeile — să nu piardă mult timp cu finisarea. Bucurați-vă de machiajul rapid și perfect cu produsele BOURJOIS Paris!

BOURJOIS Paris Rouge Velvet: O nouă eră a buzelor

BOURJOIS Paris Rouge Velvet este o gamă de rujuri lichide populare cu efect mat și catifelat. Acestea conțin pigmenți naturali și uleiuri de îngrijire care hrănesc buzele și le protejează de uscare. Cu aceste rujuri moderne veți simți confort și veți avea buze moi mătăsoase până la 24 de ore. Potrivit unui sondaj realizat de BOURJOIS Paris pe 33 de voluntari, 78,8% dintre femei nu au simțit nici chiar după aplicare rujul de Rouge Edition Velvet, iar 79% dintre femei au confirmat că rămâne foarte plăcut pe buze pe tot parcursul zilei. Un plus este designul reprezentativ în culoarea rujului și aplicatorul de spumă teșită, cu care 69,7% dintre femeile intervievate preferă să înlocuiască rujul tradițional.

Ce face BOURJOIS Paris Rouge Velvet

„Ușor de aplicat. La început se comportă ca un ruj clasic, apoi se usucă frumos și rămâne mat. Pentru mine, unul dintre cele mai plăcute rujuri „a spus clientul nostru doamna Alena online. „Rujuri excelente foarte ușor de aplicat, se usucă rapid și durează. O selecție largă de culori. „Pigmentare bună și rezistență, ” * au adăugat alți utilizatori. Adaugă rujul de catifea Rouge Velvet în coșul tău virtual! Nuanțele Brunette, French Opéra, Caramelody, Joli Carmin´ și multe altele vă așteaptă.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: