Bruno Banani Woman´s Best Apă de parfum pentru femei

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
47,40 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa parfumată a adolescenței Bruno Banani Women's Best este ca un desert sexy, dar cu zero calorii. Parfumul plăcut de fructe vă va impresiona cu dulceața roz și jucăușul. Începeți să flirtați — aici și acum cu parfumul celor mai bune femei Bruno Banani! Vezi mulţimea de muşchi de sport care se învârt în jurul tău? Acest cadou pentru doamnele cu brandul Bruno Banani a fost un succes!

Gourmet dulce pe tot parcursul sezonului cu tonuri lăptoase

Parfum pentru femei Bruno Banani Women Best începe cu note spumante de portocale, grapefruit și piersici. Inima lui aparţine trandafirului regal, florii de grenadă, sorbetului răcoritor şi perei. Și până la final, veți fi adus de lemn de santal aromat, care îmbogățește desertul panna cotta și fructe de pădure. Fiecare parfum gourmet vine la al ei aici.

Cum de a prelungi termenul de valabilitate al parfumului pe piele?

Bruno Banani Women Best este parfumul perfect pentru stratificare** deoarece îl puteți obține în 5 forme:

  1. 20 ml apă parfumată
  2. 20, 30 și 50 ml apă de toaletă
  3. 75ml deo spray
  4. 150 ml gel de duș
  5. 150ml lapte de corp Cosmetica însoțitoare se va asigura că parfumul dvs. miroase într-adevăr toată ziua. Un alt ajutor pentru alungirea duratei de valabilitate a parfumului este cremă grasă neutră sau ulei de nucă de cocos, care se aplică punctelor pulsului pielii înainte de aplicarea apei parfumate. Fiecare parfum poate fi păstrat mult mai bine pe pielea unsă. Deci, noroc la o întâlnire chiar și într-o zi normală de lucru, pe care o veți îmbogăți cu parfumulBruno Banani Woman Best!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest