Cadou paleta Gabriella Salvete Yes, I Do! You Are My Everything la comenzi din brandul Gabriella Salvete de peste 60 LEI.

Burberry For Men Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
119,60 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Un parfum pentru un bărbat adevărat. Un parfum care face să tremure inima fiecărei femei. Aceasta este aroma de Burberry For Men, care este o combinație a celor mai fine acorduri parfumate. Parfumul aromatic lemnos, care subliniază partea ta puternică și bărbătească, a fost introdus în 1995. Cu toate acestea, încă nu își pierde popularitatea la nivel mondial.

Parfumuri aromatice lemnoase aromatice

Credeți că parfumul de flori nu poate exprima puterea unui bărbat? Dimpotrivă, puteți vedea asta cu tonurile de deschidere ale apei de toaletă Burberry For Man. Aroma de lavandă se amestecă cu note proaspete de bergamotă, evidențiate de cimbru aromat. Partea caldă a parfumului este direcționată de acorduri ascunse în inimă. parfumul lemnului de santal este asociat cu parfumul de geranium și mușchi. În cele din urmă, vor fi prezentate lemn de cedru, tonka și ambră. Clasic, atemporal, irezistibil, cum ar fi apa de toaletă Burberry For Men.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Pentru calitatea lui.

  • Miros plăcut și persistent.
  • Nu sunt.
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest