Bvlgari Omnia Crystalline Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
345,00 LEI
Livrare:

Descriere

Pur și proaspăt, parfumul Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette este inspirat de puritatea cristalului. Este subtil, fragil și ușor ca o petală de lotus. Atingeti pielea cu parfumul Bvlgari Omnia Crystalline și închideți ochii ... Cu apa de toaleta Bvlgari Omnia Crystalline , sunteți ca o libelula de apă care zboară cu grație în aerul de deasupra suprafeței apei.

Bambusul și perele exotice sunt dezvăluite la primul miros înainte de a da loc aromelor de flori de lotus, mugure de coacăze negre și ceai. Apoi, parfumul Bvlgari Omnia Crystalline evoluează treptat către un fundal foarte rafinat de mosc, mușchi de stejar și lemn de guaiac. Parfumul Omnia Crystalline este un adevărat accesoriu al rafinamentului care sublimează frumusețea naturală a femeilor.

Faceți-vă poftele cu Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette, care este accesoriul suprem al femeii pentru a-ți dezvălui harul și frumusețea. Este un elixir dotat cu un caracter seducător pentru a se asterne ca un voal pe pielea unei femei. Cu lejeritate și delicatețe, lăsați silajul acestui parfum sa vă inconjoare cu blândețe.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest