Chanel Chance Eau Tendre Apă de toaletă pentru femei

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
 
  710,00 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Sticla roz rotundă care simbolizează „cercul norocului” sugerează un parfum foarte fin și feminin în interior. Parfumul Chanel Chance Eau Tendre Eau de Toilette este destinat femeilor care preferă un parfum dulce și delicat, unde se împletesc acorduri florale și fructate. Lansat în 2010, parfumul Chance Eau Tendre te învelește într-un voal moale, care îți accentuează frumusețea, farmecul și delicatetea.

Chance Eau Tendre, un parfum romantic

Se pare că apa de toaleta Chance Eau Tendre provine direct dintr-un basm. Se deschide cu note de grapefruit și gutui. Feminină și senzuală, inima florală oferă indicii de iris, zambile și iasomie. Fundalul sublimează parfumul cu notele sale de ambra care se amestecă cu note de cedru și mosc alb. Întotdeauna în mișcare, imprevizibil, Chance apare, dispare și nu se asează niciodată ... și ai doar câteva secunde pentru a-l apuca. Este imprevizibil și apare acolo unde nu te aștepți. Dar dacă decideți, totul devine posibil. „S-a ivit o șansă, am profitat de ea". Mademoiselle Chanel știa că șansa reală era starea ei de spirit și modul ei de a fi.

Visează cu ochii larg deschiși cu apa de toaleta Chanel Eau Tendre.

Dacă doriți ca apa de toaleta Chanel Eau Tendre să dureze mult timp, încercați spray-ul pentru geanta „Twist and Spray” care se potrivește cu ușurință în orice poșetă și vă urmeaza peste tot, aducându-vă un suflu nou de parfum, un plus de prospețime în timpul zilei, la nevoie. Descoperiți linia de produse de îngrijire a corpului și pentru baie prin care Chanel sărbătorește frumusețea femeilor oferind adevărate rituri senzoriale, senzuale și rafinate, care se bazează pe aceeași rețetă ca și parfumurile gamei.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Parfumul favorit

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest