Chanel N°5 Parfum pentru femei

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
545,20 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Seria Chanel N°5 se bazează pe cel mai faimos parfum din lume. Acest parfum floral de pudră atemporal, legendar este esența feminității.

În 1921, Gabrielle Chanel a cerut designerului Ernest Beaux să creeze un parfum cu parfumul unei femei, rar și puternic. El a prezentat-o într-o compoziție vizionară, în care a folosit aldehide destul de neobișnuite. Mademoiselle Coco a ales al cincilea eșantion de parfum și a decis să-l numească pur și simplu N°5. Pentru acest nou parfum a ales o sticlă cu linii curate, decorată numai cu etichetă albă și capac tăiat. Parfumul neobișnuit împreună cu numele său simplu și sticla, a adus o revoluție în istoria parfumului, iar *Chanel N°5* a devenit un adevărat parfum-cult. *

Folosind materii prime de cea mai buna calitate, aceasta este cea mai valoroasa si precisa versiune a parfumului Chanel N°5 cu o aromă abstractă, foarte feminină.* Neroli îmbină în tonuri florale senzuale două componente excepționale, trandafirul cu o sută de frunze și iasomia Grasse. Aldehidele dau parfumul prospețimii brizei și dau impresia de ireal.

Chanel N°5 Apa parfumată se inspiră din parfumul cu care împărtășește baza de aldehidă florală. Acest parfum floral caracteristic este luminat de tonurile de citrice. Atingerea blândă a vaniliei îi conferă o senzualitate incredibilă.

Apa de toaletă N°5 aduce plenitudinea unor note florale frumoase. Tonurile puternice dominate de ylang-ylang și neroli sunt evidențiate de aldehide. Combinația de vanilie, vetiver și lemn de santal creează o atmosferă caldă și plină de viață.

Aplicați parfumul Chanel N°5 direct pe piele în locurile în care simțiți bătăile inimii. „Unde vrei să fii sărutată”, așa cum spunea Madamoiselle Coco. Apa parfumată și de toaletă se aplică pur și simplu pe piele sau pe haine. Pentru a reîmprospăta parfumul în timpul zilei, profitați de variantele de călătorie practice pe care le puteți lua cu dvs. oriunde. Bucurați-vă de un ritual complet de parfum la duș cu cosmeticele pentru corp Chanel N°5 și bucurați-vă de parfumul dvs. preferat de lux pe tot parcursul zilei.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest