Christian Dior Fahrenheit Le Parfum Parfum pentru bărbați

          
În stoc   |  (ID: )
556,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Parfumul Christian Dior Fahrenheit Le Parfum este un parfum foarte puternic pentru bărbații încrezători care mărturisesc stilul clasic și cu curaj să accepte toate provocările vieții. Cea mai recentă versiune a parfumului Fahrenheit a fost creată în 2014 de Francois Demachy, un parfumier maestru al casei de modă Dior, un călător entuziast și admirator al muzicii. El a inclus în eanumai ingrediente excepționale.**, pe care le-a combinat în contraste interesante. Parfumul se remarcă mai ales în toamnă și iarnă, în timpul zilei și seara.

O compoziţie orientală proaspătă pentru bărbaţi

Christian Dior Fahrenheit Le Parfum vă va uimi cu acordurile parfumate distincte de piele de căprioară, lemn dulce și mandarine siciliene, sub care tonurile masculine de rom, coriandru, chimen și violet dezvoltă bilete. Baza acestui parfum nobil este vanilie caldă Bourbon, pe care o veți observa după o lungă perioadă de timp după aplicare, dar cu atât mai mult vă va surprinde cu intensitatea sa. Impresionant este și sticla de parfum, a cărei culoare variază de la cerneală închisă la purpuriu la reprezentarea galbenă jubilantă a soarelui.

Brand Dior: vârful eleganței și luxului

Parfumurile brandului Dior, cunoscute din 1947, sunt vârful absolut al eleganței și luxului. Și care sunt recenziile lui Christian Dior Fahrenheit Le Parfum*? Alegem două, de la un bărbat și o femeie. „Parfumul trebuie să se desfășoare și apoi este perfect. Este mai potrivit pentru sezonul mai rece. Pur și simplu aplicați o cantitate foarte mică — va dura mult timp pentru a mirosi. Perfectă! „ „Christian Dior Fahrenheit Le Parfum comand regulat un prieten. Este un parfum distinctiv, atrage foarte mult femeile. Amândoi mirosim cel mai mult parfumurile bărbaţilor. „

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest