Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Cream Cremă de corp pentru femei

În stoc   |  (ID: )
 
  155,60 LEI
Livrare:

Descriere

Știați că Nourishing Supermoisturizing Compact Cream de la Collistar poate fi văzută la Muzeul Național de Știință și Tehnologie Leonardo da Vinci din Milano, Italia? Acest lucru este evidențiat de cunoștințele extraordinare ale Collistar, care a adus produse cosmetice eficiente pe piață din 1983 chiar și pentru persoanele cu probleme de sensibilitate a pielii. Încercați, de asemenea, produsele Collistar pentru machiaj, piele, corp, cosmetice pentru păr sau deodorante.

Collistar Special Perfect Body: Îngrijire cu cosmeticele pentru corp

Gama Collistar Special Perfect Body se bucură de un mare interes. În gama sa veți găsi peelinguri corporale, loțiuni, creme, deodorante, produse de îngrijire a bustului, anti-celulită și vergeturi și seturi cadou interesante. Atenția sub formă de cosmetice Collistar va fi cu siguranță binevenită de fiecare femeie.

Recomandări pentru produsele Collistar Special Perfect Body

Primele în topul de vânzări sunt peelingul de corp Collistar Special Perfect Body Firming Talasso Scrub, un produs pentru fermitate și uniformizarea tonusului pielii. Conține vitamine, un amestec de sare de mare, extracte de cireșe și uleiuri nutritive pentru a vă face pielea catifelată, netedă și suplă. Aplicați peelingul pe corp la duș sau la baie o dată până la două ori pe săptămână, folosind o spatulă. Efectuați un masaj blând, apoi clătiți bine. De asemenea, este foarte populară crema intensivă pentru fermitate Collistar Intensive Firming Cream, o îngrijire eficientă și blândă a corpului, care este ușor de utilizat și absorbit.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest