Creed Aventus Apă de parfum pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
1 387,10 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Creed este una dintre cele mai vechi mărci de parfumuri. Povestea sa unică a început în 1760, când regele George al III-lea a primit de la noul designer londonez o pereche de mănuși de piele parfumate.

Marca a fost fondată de James Henry Creed în același an, când tânărul rege a preluat tronul. Creed House a devenit curând favorita Curții Angliei. În 1854, casa Creed a deschis, sub controlul lui Napoleon al III-lea, o filială din Paris. Creed a dobândit o reputație solidă pentru calitatea costumelor sale croite și pentru edițiile limitate ale parfumurilor sale, în special cu o clientelă high-end și aristocrată.

De-a lungul secolelor, Creed a creat peste 200 de parfumuri incomparabile și prețioase, apreciate de admiratorii calității și stilului.

Astăzi, Olivier Creed, descendent direct al lui James Creed, continuă tradiția Casei. Pentru parfumurile sale unice, marca Creed selectează cele mai rare ingrediente care au fost folosite în parfumeria de calitate de secole, chiar milenii și continuă să creeze parfumuri cu silage excepțional, întotdeauna într-un mod tradițional. Olivier Creed, al șaselea descendent, rămâne mai presus de toate un designer de parfumuri care își compune el însuși noile parfumuri: este un fapt unic în lumea parfumeriei și probabil motivul succesului imens al creațiilor sale. Datorită proceselor incredibil de complexe și minuțioase, parfumurile Creed sunt opere de artă înfășurate în flacoane la fel de sofisticate și împodobesc numeroase măsuțe de toaletă în casele familiilor nobiliare de astăzi.

Parfumurile de lux Creed atrag fanii pasionați de parfumurile clasice și elegante.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest