Cadou paleta Gabriella Salvete Yes, I Do! You Are My Everything la comenzi din brandul Gabriella Salvete de peste 60 LEI.

David Beckham Homme Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
51,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

parfumul apei de toaletaDavid Beckham Homme a fost creat pentru a prezenta omul așa cum este el. Tatăl mare, soțul, antrenorul și vedeta de fotbal într-o singură. „Am vrut să creez un parfum modern, bărbătesc care să reflecte stilul meu.” David Beckham. Parfumul, conceput pentru un bărbat carismatic, a fost lansat în 2011. Deveniți un idol pentru femei și descoperiți secretul succesului unuia dintre cei mai renumiți sportivi din lume cu parfumul lui David Beckham Homme.

Woody, parfum picant pentru bărbați

Notele introductive ale parfumului de apă de toaletă sunt o combinație de aromă proaspătă de citrice, care contrastează cu aroma picantă a piperului negru și aroma intensă de ghimbir. Periculos de atractivă este, de asemenea, inima parfumului, care ascunde lemnul rar de cașmir, rozmarin și un miros foarte bărbătesc de piele. Notele care se joacă în inima fiecărei femei sunt descoperite cu acorduri de mahon, patchouli și parfumul senzual de mosc. Subliniați stilul și masculinitatea cu apă de toaletă pentru bărbațiDavid Beckham Homme.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

Îl ador pur și simplu

  • Mirosul bărbătesc de care nu te poți sătura. Și femeile la fel.
  • Sticluță mai mare gen 150ml sau 200ml
Recenzie client - Compari.ro

E cool..

  • Merita recomandat..
  • Ceva mai puternic...

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest