Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Davidoff Adventure Apă de toaletă pentru bărbați

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Porniți într-o aventură cu apă de toaletă pentru bărbațiDavidoff Adventure lansat în 2008. Fața acestui parfum bărbătesc a fost actorul și aventurierul Ewan McGregor cunoscut din rolurile Trainspotting, Star Wars sau Mouline Rouge. Parfumul este, de asemenea, inseparabil legat de marea pasiune a acestui actor celebru, care este motocicleta. Parfumul lemnos și picant al apei de toaletăDavidoff Adventure este, de asemenea, inspirat de natura sălbatică, neîmblânzită.

Parfum lemnos pentru bărbați

Parfumul este conceput pentru bărbații încrezători în sine care doresc să-și arate carisma și să câștige inima unei femei datorită naturii lor aventuroase. Cu primele tonuri, o doză de prospețime vă va învălui, datorită aromei de lămâie, mandarină și bergamotă. O notă picantă de aromă este dată de notele de condimente și susan, ascunse chiar în inima parfumului. Cu ultimele acorduri vin tonuri de vetiver, cedru și mosc alb. Nu ratați nicio aventură pe care viața le oferă cu apă de toaletă pentru bărbați Davidoff Adventure.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

Mulțumit

Recenzie client - Compari.ro

-

  • -
  • -

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest