Dermalogica

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand Dermalogica

Descoperă îngrijirea pielii care oferă rezultate reale și nu promisiuni false! Familiarizați-vă cu produsele cosmetice fără substanțe iritante. Obține pielea perfect sănătoasă cu produsele cosmetice americane Dermalogica.

Dermalogica Cosmetics: Alegerea # 1 în îngrijirea profesională a pielii

Brandul Dermalogica a fost fondat în anii 1980 de către cosmeticiana Jane Wurwand. Pielea ei sensibilă și problematică a tolerat puține produse cosmetice în acea perioadă, așa că a decis să vină cu propriile sale produse cosmetice care îi vor restabili echilibrul pielii. În dezvoltarea cremelor de piele, seruri, măști, produse de curățare și alte produse, a evitat cu strictețe folosirea ingredientele iritante și s-a inspirat din cele mai recente descoperiri științifice. Acest lucru a creat o gamă la granița dintre produsele cosmetice și farmaceutice , ceea ce contribuie eficient la sănătatea pielii. Abordarea inovatoare a câștigat imediat mulțimi de fani și astăzi puteți găsi produse cosmetice Dermalogica în peste 100.000 de saloane de cosmetică din întreaga lume.

Îngrijirea pielii

Odată ce încercați marca Dermalogica, poate veți deveni loial pe viață. Bucurați-vă de pasiunea dvs. pentru pielea sănătoasă ** și aveți grijă de pielea dvs. cu acest popular brand profesionist. Dermalogica aduce soluții eficiente pentru fiecare tip de piele.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest