Diesel Fuel For Life Femme Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
 
  222,50 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Fiecare picătură de apa de parfum Diesel Fuel For Life Femme este întruchiparea feminității. Cu acest delicios parfum floral-fructat cu o doză mare de patchouli și piper picant, îi vei uimi pe cei din jurul tău în orice anotimp, de dimineața până seara. Dar mai ales iarna, pentru că este un parfum mai greu. Apa de parfum Diesel Fuel For Life Femme, care este pe piață din 2007, este semnată de cunoscuții parfumieri Annick Menardo, Thierry Wasser și Jacques Cavallier.

Ce poate face patchouli cu mandarină

Ce ingrediente caracterizează parfumul sexy Diesel Fuel For Life Femme? În deschidere este mandarina și ardeiul roșu, inima este condusă de iasomie, baza de paciuli senzual și mosc. Toate împreună promovează rafinamentul feminin, în fața căruia niciun bărbat nu poate fi sigur... Aruncă-te în vârtejul vieții cu apa de parfum Diesel Fuel For Life Femme!

Valorile recunoscute ale mărcii Diesel

Portofoliul Diesel include îmbrăcăminte, bijuterii, ochelari, ceasuri, accesorii pentru casă și produse cosmetice de lux pentru femei și bărbați. Produsele sale și campaniile publicitare inovatoare îi vor impresiona pe toți iubitorii de originalitate și calitate fără compromisuri. Apa de parfum Diesel Fuel For Life Femme vorbește și despre aceste valori atemporale. „Cel mai frumos parfum pe care l-am avut vreodată. Când îl folosesc, sunt eu”, spune doamna Šárka în recenzia sa. O altă utilizatoare adaugă: „Parfumul care a fost lăudat de cei mai mulți oameni din anturajul meu.” Acum Fuel For Life Femme poate deveni și parfumul tău de TOP sau să-ți mulțumesti partenerul cu el.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest