Cadou paleta Gabriella Salvete Yes, I Do! You Are My Everything la comenzi din brandul Gabriella Salvete de peste 60 LEI.

Diesel Only The Brave Apă de toaletă pentru bărbați

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

În 2009, a fost introdusă aroma Only The Brave a mărcii Diesel, care este destinată bărbaților care doresc să devină adevărați eroi. Compoziția parfumului este o combinație de tonuri orientale și lemnoase, care vor lăsa o impresie puternică oriunde te duci. Parfumul accentuează acordurile orientale și lemnoase împreună cu parfumul pielii, ceea ce face compoziția foarte masculină și dezvăluie personalitatea unui bărbat curajos. Designul sticlei de parfum Diesel Only The Brave are forma unui pumn masculin încleștat și este colorat în nuanțe de gri fumuriu.

Parfumuri proaspete

Dacă sunteți în căutarea unei licori răcoritoare, o veți găsi deja din notele introductive, care sunt reprezentate de aroma de citrice, mandarine și coriandru, care se află în opoziție cu aroma fructelor citrice suculente. Inima senzuală a parfumului este umplută până la refuz de parfumul de trandafir delicat, violete misterioase, lavandă aromată, lemn de cedru, labdanum și coriandru. Tonurile calde de bază subliniază masculinitatea și carisma, care sunt atât de irezistibile pentru femei. Parfumul de lemn și piele creează o atracție cu adevărat magică între un bărbat și o femeie. Nu vă fie teamă să ieșiți din zona dvs. de confort cu parfumul de la Diesel Only The Brave.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

ok

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest