DKNY Nectar Love Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
258,80 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa parfumată pentru femei DKNY Nectar Love este un parfum floral oriental care sărbătorește femeia și dragostea. Un amestec uimitor de miere dulce, flori delicate și vanilie într-o sticlă elegantă decorată cu albine vă va cuceri pe voi și pe cei din jurul vostru dvs. la primul miros. Parfum Nectar Dragostea este esența atracției și pasiunii irezistibile animale. Îl veți impresiona cu orice ocazie și în orice moment al anului.

Vei fi uimit de ceara de albine, mirabelka si grapefruit

La fel cum o albină a confiscat cu entuziasm nectarul de flori suculent, celulele tale olfactive vor dansa parfumul DKNY Nectar Love. Mangerine răcoritoare, grapefruit, nectarine dulce, frezii galbene și tonuri calde însorite din Nota de vârf se alternează în inima acestui „nectar al iubirii” crin intoxicant din vale, iasomie și mirabelka spumante. Baza este creată de ceară de albine, cedru, mosc afrodisiac, neroli și vanilie esențială. Parfumul senzual DKNY Nectar Love radiază fericirea, lipsită de griji și cu adevărat poate bate inimile bărbaților.

Parfumuri renumite Donny Karan

Iconicul designer de modă american Donna Karan și-a fondat propriul brand DKNY în 1989, inspirat de stilul de viață din New York. Se remarcă prin eleganța urbană simplă și stilul rafinat, care, cu toate acestea, nu evită colorația. De asemenea, parfumurile originale DKNY, concepute pentru femeile moderne, subliniază doar farmecul lor natural. Printre lucrările de succes se numără apă parfumată DKNY Nectar Love din 2017.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest