Dsquared2 Wood Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
224,10 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Parfumurile Dsquared2 oferă parfumuri excepționale, de mare succes pentru bărbați și femei.

Acest brand de modă relativ tânăr a fost fondat de frații gemeni Dean și Dan Caten din Canada. După ce au absolvit Școala de Design Parson din New York, s-au stabilit în Italia, unde au lucrat pentru prima dată cu case de modă renumite, iar în 1995, au introdus prima colecție de haine pentru bărbați sub semnul Dsquared2. Îmbrăcămintea și încălțămintea de lux a mărcii italiene au câștigat rapid popularitate la nivel mondial și au cucerit o serie de celebrități din show-business. Brandul Dsquared2 a creat o colecție de îmbrăcăminte pentru cluburile de fotbal Juventus sau Barcelona, le-a îmbrăcat pe Beyonce sau Justin Bieber pentru covorul roșu, iar în 2008, revista GQ Germania a acordat Dsquared2 premiul Designerul Anului.

În 2006, au început să lucreze cu ICR-ITF Group și apoi au introdus primul parfum pentru bărbați Dsquared2, numit He wood, care a fost urmat de primul parfum feminin numit She Wood în 2008. Gama de parfumuri pentru femei și pentru bărbați Dsquared2 amestecă stilurile: sport, relaxat, casual, extravagant, masculin și feminin, creând un concept de lux alternativ. Descoperă parfumurile Dsquared2.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 3x)

  • 75 % dintre clienţi recomandă
  • 3x review

Review 3x


Recenzie client - Compari.ro

Am avut odată un mini tester de la acest produs și știam ca miroase bine

  • Recomand acest produs pentru ca miroase wow ! !mirosul persista mult ! l-am cumpărat pentru sotul meu și îl adora ! !acum este parfumul lui preferat ! !
  • Nu exista dezavantaje !
Recenzie client - Compari.ro

Brand-ul

  • Preț mic, produs foarte bun
Recenzie client - Compari.ro

Preț

  • Calitate
  • Nu are dezavantaje.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest