Elizabeth Arden 5th Avenue Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
3x
Vă vom livra
Casete cadou Elizabeth Arden 5th Avenue Apă de parfum puteți cumpăra avantajos seturi cadou

Descrierea produsului

Apa de parfum Elizabeth Arden 5th Avenue este potrivita pentru explorarea străzilor aglomerate ale orașului. Lansat în 1996, parfumul Elizabeth Arden 5th Avenue este inspirat din una dintre cele mai vibrante și celebre străzi din New York. Învăluiți-vă în mirosul care poate cuceri lumea și aduceți un sentiment de unicitate în inima unui oraș mare.

Parfumul dedicat femeilor încrezătoare

Parfumul Elizabeth Arden 5th Avenue este conceput pentru femeile inteligente, cultivate, care au un simț minunat al stilului și se simt bine cu ele însele. Simfonia notelor se deschide cu note florale și hesperidice. Lacramioara, liliacul, magnolia și floarea de tei se amestecă cu note proaspete de mandarină și bergamotă în echilibru perfect. Inima aduce o atingere elegantă, combinând note florale cu piersică dulce și note picante de nucșoară aromatică. Parfumul se încheie cu note de lemn de santal, vanilie dulce și mosc senzual. Afirmă-ți frumusețea și farmecul cu parfumul Elizabeth Arden 5th Avenue.

Alternativele produsului Alternative Elizabeth Arden 5th Avenue

Rating 4.5

(evaluat de 3x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 3x recenzii

Review 3x


Gabriela

Per ansamblu, un parfum bun. Persistenta moderata. Nu miroase rau, dar trebuie testat.

  • Pentru 30+. Nu miroase ok pe oricine, recomand testarea lui intai. Daca esti genul care ar purta Rare Pearls de la Avon, atunci te incadrezi si la acesta. Categoric nu e pentru tinute sport.
Viorica G.

L-am cumparat atat pentru mine cat si pentru a-l oferi cadou.

  • Un parfum dragut si placut, in mare parte datorita florilor de tei (nu paltin). Merge purtat oriunde si oricand deoarece nu este strident si are un pret modest.
  • Persistenta nu este punctul sau forte.
Nicoleta

Da! Cu mare drag!!nu veti regreta.

  • Este superb,il folosesc de ceva ani,am recomandat si prietenelor,miroase fosrte fain,il folosesc mai tot timpul nu numai la ocazii!

Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: