ESCADA Sorbetto Rosso Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă ESCADA Sorbetto Rosso evocă o vacanță de vară în însorita Italie, plimbări relaxante de-a lungul plajei, când vântul îți bate prin păr și totul e minunat. Parfumul 2018 va impresiona femeile optimiste care se pot bucura de fiecare moment al vieții, iubesc marea, relaxați-vă pe un iaht, plimbări cu scutere și flirturi nevinovate cu un pahar de cocktail tentant. Compoziția parfumurilor strălucitoare Sorbetto Rosso vă va aduce atmosfera mediteraneană în viața de zi cu zi.

Amestec de fructe albastru-roz în stil italian

Sorbetto Rosso este un parfum într-o sticlă fermecătoare albastru-roz cu un debut de fructe proaspete care sporește aroma intensă de pepene verde, cu apă sărată de mare și flori de tiara în notele centrale. Concluzia se dezvoltă în acorduri de praline gourmet, însoțite de ambră afrodisiacă și mosc. Închideți ochii și vă duceți pe coasta italiană a Amalfi datorită apei de toaletă a lui Escada Sorbetto Rosso###! **

Ceață de vară a faimoaselor parfumuri ale mărcii Escada

Brandul de modă renumit Escada a fost fondat în 1978 la München și operează în domeniul îmbrăcămintei, accesoriilor și parfumurilor pentru femei. Parfumurile Escada sunt la fel ca hainele eimoderne și atent elaborate, cu tonuri selectate de fructe, mare sau florale. Primul parfum Escada a intrat pe piețele mondiale din 1990 și în curând a devenit așteptată cu nerăbdare în special edițiile de vară ale parfumurilor acestui brand. Experimentați cum magia ESCADA Sorbetto Rosso** apă de apă cu apă vă va impresiona.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Roxana
Recenzie client - Parfimo.ro

Absolut genial! Miroase a vacanță

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest