Giorgio Beverly Hills Giorgio Apă de toaletă pentru femei

Descrierea produsului

Brandul american Giorgio Beverly Hills nu a lansat multe parfumuri populare, dar se poate lăuda cu un parfum iconic și legendar care a rupt codurile în anii 1980. Lansat în 1981, Giorgio Beverly Hills Giorgio Eau de Toilette este un parfum de succes și este un imn al luxului atemporal. Creatorii s-au bazat pe o compoziție florală, puternică și foarte senzuală, care evidențiază feminitatea femeii care o poartă. Parfumul Giorgio Beverly Hills Giorgio este atemporal și foarte fermecător.

Deschiderea parfumului Giorgio Beverly Hills Giorgio oferă note fructate și proaspete de piersică, caisă și bergamotă evidențiate printr-o notă de floare de portocal. Inima emană un buchet de flori îmbatatoare, precum tuberoză, iasomie, trandafir, gardenie, orhidee și ylang-ylang exotic. Ambra, moscul senzual, lemnul de santal, paciuli, lemnul de cedru și vanilia dulce formează fundalul seducător al parfumului.

Puternic și plin de viață, apa de toaleta Giorgio Beverly Hills Giorgio este un parfum plin de viață și bucuria de a trai, distins prin ambalajul sau cu un ornament original care amintește de razele soarelui. De neuitat, luminos și luxos, carcasa cu dungi galbene și albe dă imaginea soarelui californian arzator. Acest buchet floral intens este destinat femeii încrezătoare și provocatoare, care nu se teme să iasă din linie și să creeze un nou trend. Bucură-te de viață la maxim, fii naturala și fii tu însați cu parfumul Giorgio.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: