Givenchy Very Irresistible Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
1x

Descrierea produsului

Givenchy Very Irresistible apă parfumată ce personifică tot ce doresc femeile: este un parfum extravagant proaspăt, puternic bazat pe cinci soiuri de trandafir, anason, bujor, magnolie, verbena, lămâie și specii de copaci tropicali kasia. Amestecul perfect al ingredientelor sale parfumate vă va asigura puterea de seducție zi și noapte, de la primăvară până la iarnă. Fața parfumului lansată în 2003 este simpatica actrița americană Liv Tyler, cunoscută, de exemplu, din trilogia Lord of the Rings.

Absolut irezistibil, parfum de lungă durată

Parfumat floral parfum Givenchy Very Irresistible este cu adevărat absolut irezistibil, după cum sugerează și numele. Doar câteva picături pe încheietura mâinii sau pe gât, iar bărbații vor cădea la picioarele tale. Datorită inimii sale extraordinare, cu parfumul Givenchy Very Irresistible vei fi vizibilă toată ziua. De asemenea, pe hainele din materiale naturale va dura foarte mult, adesea până la spălare.

Parfumul sexy al mărcii franceze Givenchy

Marca franceză Givenchy a adus bucurie fanilor săi din 1952. A fost fondată de aristocratul Hubert de Givenchy ca împlinirea visurilor sale tinereşti. A învățat cu Dior, Piguet și alți maeștri. Givenchy a proiectat haine pentru Audrey Hepburn sau familia Kennedy. Are un nume minunat în modă, parfumuri și alte produse cosmetice. Foarte irezistibil Apa parfumată este expresia perfectă a stilului elegant și provocator al lui Givenchy.

Alternativele produsului Alternative Givenchy Very Irresistible

Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 33 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

S.Rosetti

Cu siguranta recomand.

  • Il ador. Miros super sexy, senzual, orgasmic. Nu seamana cu nici un alt parfum.
Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: