Guerlain L´Homme Ideal Apă de toaletă pentru bărbați

Vă vom livra
Casete cadou Guerlain L´Homme Ideal Apă de toaletă puteți cumpăra avantajos seturi cadou

Descrierea produsului

Apă de toaletă pentru bărbați Guerlain L'Homme Ideal cu caracter unisex ascunde prospețimea nesfârșită a citrice, care sunt îmbogățite cu tonuri orientale. Parfumul L'Homme Ideal întruchipează un individ puternic, încrezător în sine, care dorește întotdeauna să fie centrul atenției. Îi pasă de eleganța rafinată, iubește libertatea și aventura.

Aroma nobilă a migdalelor și a boabelor de tonk

Parfumul flamboaiant Guerlain L'Homme Ideal dezvăluie puterea citricelor și florilor portocalii în introducere. Tonurile moi de rozmarin progresează treptat într-o inimă dulce, care amestecă migdalele și boabele de tonkova, componenta dominantă a cocktail-ului parfumat. Compoziția închide parfumul intens al pielii, vetiverului și cedrului. L'Homme Ideal Apa de toaletă devine celebrul punct din spatele dvs. stil perfect armonizat.

Accesoriu de nădejde al unui domn modern

Treziți-vă în tine în fiecare zi dorința și pasiunea, deveniți un leu de saloane! Datorită parfumului de Guerlain L'Homme Ideal nici o femeie nu poate rezista. Parfumurile orientale, pe care L'Homme Ideal, se remarcă cel mai bine în anotimpurile mai rece și în ocazii sociale. Cu toate acestea, în funcție de starea de spirit, le puteți purta chiar și în timpul zilei, în timpul activităților normale. Aplicați apă de toaletă înainte de a îmbrăca câteva dușuri pe piele, de preferință în locuri calde, de exemplu, pe tâmple, gât sau încheietura mâinii. Dacă pulverizați parfumul deasupra capului, acesta va pluti în jurul vostru pentru o lungă perioadă de timp ca o aură plăcută. Bucurați-vă de sentimentul unic de încredere** cu parfumul bărbaților Guerlain L'Homme Ideal!

Alternativele produsului Alternative Guerlain L´Homme Ideal

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: