Guerlain Samsara Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
1x

Descrierea produsului

Samsara, sau renașterea nesfârșită în limba indiană, sanscrită, este, conform moștenirii budismului tibetan, ciclul vieții. Un nume mai nobil pentru unul dintre primele și pur * parfumuri lemnoase poate Guerlain nu a putut alege mai bine. Femeile se bucură de parfumul său irezistibil și intens din 1989, când a fost creat de Jean Paul Guerlain însuși ca un tribut adus femeilor.

Apa de parfum Guerlain Samsara este elixirul seducției pentru femeile care au găsit echilibru și armonie. Compoziția acestui parfum unic include, mai presus de toate, cel mai pur lemn de santal, iasomie fină, care a fost folosită anterior doar ca dar pentru Dumnezeu în sacrificiile religioase și ylang-ylang însorit.

Samsara* este la fel de cald ca o îmbrățișare și neobișnuit ca sticla ei frumoasă. Este un parfum lemnos cu un dram de Orient și o lungă durată. Este potrivit pentru utilizare de zi și de noapte. Seara, cu toate acestea, poate accentua excelent sinele dvs. senzual și vă poate accentua frumusețea cu intensitatea sa.

Alternativele produsului Alternative Guerlain Samsara

Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

cris

preferatul meu

  • de clasa, extraordinar
Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: