GUESS Dare Apă de toaletă pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
80,80 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa picantă de toaletă pentru bărbați Guess Dare este o expresie puternică a masculinității, puterii și libertății. Parfumul lemnos și în același timp proaspăt se potrivește pe tot parcursul anului — este practic universal. Parfumierul Jacques Huclier a compilat parfumul în 2016, la scurt timp după versiunile de succes pentru femei Dare și Double Dare. Susțineți-vă propriul sex-appeal cu apa de toaletă pentru bărbați Guess Dare! Garantat veți stârni interesul sexului opus și poate chiar veți găsi femeia vieții voastre.

În rolul principal al fructelor aromatice tentante este ienupărul

Parfumul Guess Dare se deschide cu tonuri de bergamotă proaspătă, ienupăr și piper alb picant. Iasomia, cașmirul și notele de nucșoară formează inima parfumului, care trece treptat în baza lemnoasă. Lemnul de cedru, patchouli și mosc reprezintă ingrediente ale căror parfum durează mai mult pe piele. Parfumul Guess Dare, dominat de fructe de ienupăr irezistibile, completează perfect stilul tău bărbătesc carismatic.

Când să folosiți apa de toaletă și când apa de parfum?

Apa de toaletă conține 4 -8% din compoziția de parfum în alcool concentrat și este mai slabă decât apa parfumată (Eau de Parfum, 8 -15%). Apele de toaletă sunt recomandate pentru utilizarea zilnică, în timp ce apele parfumate și parfumurile sunt potrivite pentru ocaziile de seară. Guess Dare apă de toaletă este un parfum de zi cu zi, plin de încredere, prezentat într-o sticlă gri elegantă care vă însoțește în timpul lucrului, activităților sportive și în timpul liber. Încercați și voi produsul de succes al brandului Guess!

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Petrică
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Da,pentru că mirosul foarte plăcut și tare

  • Persistă mirosul
  • Nu exista să nu-mi placă
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest