GUESS Girl Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
93,20 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Parfumul apei de toaletă Guess Girl, care a văzut lumina lumii în 2013, este destinată unei tinere femei în vârstă de douăzeci de ani. O femeie care se bucură de viață și salvează fiecare moment pe care viața trebuie să-l ofere în gume pline. Parfumul este inspirat de cea de-a treizecea aniversare a mărcii de renume mondial GUESS*. „Am vrut să creăm un parfum care să surprindă sexappeal și spiritul tineresc al mărcii GUEEES. „* Steve Mormoris. parfumul Guess Girl este caracterizat ca un elixir foarte seducător și feminin de flori și fructe.

Parfum de flori și fructe pentru femei tinere

Nu renunțați la visele și dorințele voastre și deveniți o ființă seducătoare din care oamenii nu-și vor lăsa ochii să cadă. Parfumul este început cu un concert de pepene verde dulce, zmeură spumantă și bergamotă răcoritor. Inima de flori este umplută cu parfumul de orhidee și crin și se combină treptat cu lemn de santal cald și vanilie din Madagascar, care vă va învălui corpul într-un voal senzual. Parfumul este înfășurat într-o sticlă într-o culoare roz deschis, care este decorată cu o panglică neagră. Forma sticlei este inspirată de silueta corpului feminin. Acordați-vă la valul de seducție.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 67 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

Produs cumparat pentru sotie, presupun ca este multumita (nu doar prin confirmarea verbala) , ci prin faptul ca foloseste zilnic in detrimentul celorlalte produse

Recenzie client - Compari.ro

Îmi place

  • Persista
  • -

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest