Guy Laroche Drakkar Noir Apă de toaletă pentru bărbați

Descrierea produsului

Apa de toaletă Guy Laroche Drakkar Noir este parfum absolut atemporal. A câștigat premiul pentru cel mai bun parfum pentru bărbați în 1985, iar în 1996 a primit un loc prestigios în FIFI Hall of Fame. Apa de toaletă lansat în 1982 a venit la acel moment cu un element foarte inovator care garantează efectul de parfum proaspăt pe termen lung. Acest parfum proaspăt de lemn îndeplinește atributele unei toalete de lux pentru bărbați, pe care bărbații o caută în orice moment.

Rețeta pentru această perenuitate constă în interacțiunea elaborată a celor mai delicate ingrediente. Această compoziție este deschisă de citrice proaspete amestecate cu ierburi cum ar fi rozmarin, menta, busuioc sau lavandă. În inima, se eliberează esențele frumoasei iasomii și garoafelor, care sunt ascuțite cu ienupăr, coriandru, scorțișoară și pelin. La sfârșitul parfumului veți fi inundați cu tonuri lemnoase, care ridică mușchi de stejar și piele elegantă.

Guy Laroche Drakkar Noir este parfumul potrivit pentru un bărbat puternic, de nădejde și intenționat. Vă va oferi masculinitatea și eleganța corespunzătoare care se joacă cu nerestricția și indiscreția tinerească. Acesta va fi un accesoriu excelent care vă va oferi atingerea potrivită în orice situație. Drakkar Noir **este potrivit pentru utilizare zilnică, atunci când devine un partener inseparabil și te face să te simți natural și confortabil cu acesta.

Alternativele produsului Alternative Guy Laroche Drakkar Noir

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: