Hermes Terre d´Hermès Eau Intense Vétiver Apă de parfum pentru bărbați

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Hermes Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver este un parfum magnific pe tot parcursul anului, care accentuează perfect personalitatea și stilul tău. Indiferent dacă îl porți la birou, la o întâlnire de afaceri, cu prietenii sau la o intalnire romantica, vei exprima întotdeauna alura barbatului perfect**. Parfumul Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver a fost creat în 2018 de către parfumierul Christine Nagel, născută la Geneva, Elveția, un specialist recunoscut al lumii parfumurilor.

Vetiver-ul ca ingredient principal

Parfum Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver are vetiver, însoțit de citrice și piper Sichuan. Vetiver, uleiul auriu al parfumeriei, este lemnos, ușor cald și foarte elegant. Reprezintă iarba înaltă din Asia de Sud cu rădăcini puternice, care emite un parfum picant cu accente de lămâie-florale. Vetiverul concentrat se remarcă cu o aromă aspră și umedă de lut. În cantități rezonabile, cu toate acestea, e plăcut pământesc, lemnos și cu iz de fum. Vetiver este foarte popular în parfumurile bărbatesti și unisex. Faceți cunoștință cu reprezentantul său perfect — apa de parfum pentru bărbați Hermes Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver.

Parfum de Hermes

Apa de parfum Eau Intense Vetiver face parte din colecția completă Terre d'Hermes** produsă de faimosul brand francez Hermes, ale cărui tradiții venerabile datează din 1837. Prima parte a colecției este parfumul bărbaților Terre d'Hermes din 2006, creat de parfumierul Jean-Claude Ellen și bazat pe portocal și vetiver.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.5

(evaluat de 4x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 4x review

Review 4x


Recenzie client - Compari.ro

Place

  • Preț
  • Miros
Recenzie client - Compari.ro

Sunt fan Hermes

  • Miros puternic
Recenzie client - Compari.ro

Vetiverul este un ingrefiet pe care il apreciez foarte mult

  • Un miros proaspat revigorant
Recenzie client - Compari.ro

Pentru iubitorii de vetiver

  • Calitatea Hermes
  • Nu sunt

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest